Marie Samuelsen

Honning – Danske Biavlere

Udover ens portfolio, får du også en  ukendt opgave til din svendeprøve, som du får 3 uger til at arbejde med, du ved ikke hvilket emne det bliver før den første dag på forløbet, emnet var honning, – Danske biavlere, hvor vi skulle skabe en kampagne med 2 valgfri produkter, der skulle være med til at øge salget af dansk honning. 

Jeg syndes ikke at der var nok fokus på dansk honning og biavlerne, derfor valgte jeg at lave en Biavlerens evnts dag der er en årlig dag, hvor besøgende kan komme ud og se hvad en biavlere laver og høre meget mere om honning samt en masse aktiviteter. Der udover lavede jeg et nyt emballage til selve honning krukken, som alle biavlerne i landet skulle bruge til deres produkter, så det var let at genkende, hvis man så en af dem.

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow