Marie Samuelsen

Grafisk design fra logo til hjemmeside

Få løst din grafiske opgave, det kan være alt fra Digitale løsninger og til trykte produkter. Her på siden kan du se en oversigt over mine grafiske ydelser, og priser

Branding og visuel identitet

Få et smukt visuel identitet til dig eller din virksomhed, så du får skabt dig en grafisk/online identitet, der giver dit brand et øget synlighed.

Digitale løsninger

Har du brug for en hjemmeside?  eller har du brug for noget helt andet så som f.eks.  nyhedsbrev, info grafik, ikoner og illustrationer? 

Trykte produkter

Eller har du brug for ting som visitkort, plakater, kataloger, emballage, flyers, brochurer til din virksomhed, for at nå ud til din målgruppe?

... og meget meget mere!

Hvad koster det?

Klippekort

3000+

Det her er til dig der har en større opgave, (mere end 10 timer) og der har brug for flere timer hen over en  fast periode, som vi aftaler sammen.
 
Opgaven kan være alt fra Visuel identitet, hjemmesider, tryk sager,  markedsføring.
 

Pr time

300 kr

Dette tilbud er til  dig som har en lille opgave som. Det kan fx være en opgave til:

Grafiker

350 kr

Har du brug for en grafiker til en opgave, men at du ikke rigtig ved hvad du har brug for

 Så kan du læse meget mere om hvad jeg kan, og se mine tidligere projekter  på siden og ellers tøv endelig ikke med at kontakte mig, så finder vi ud af det 

Fast pris, timebasis eller klippekort? Er du i tvivl om hvad det skal være så kontakt mig endelig, og så vil jeg løse din opgave efter behov, og til en fornuftig pris.

Skal vi tage en snak om dit projekt?
Det er gratis og helt uforpligtende.